Tung i huvudet!

Igår låg jag och sambon och prata lite om att ha vibrator på eller av på mobilen. Jag har den alltid av men vi kom fram till att har vi den av så vaknar vi inte ifall någon behöver oss, det kan ju hända ens familj vad som helst. Så inatt hade jag den igång, brukar inte få sms mitt i natten eller sent på kvällen ändå. men bars för jag hade skitet på så fick jag två sms, och det vibrerar ju så hela huset skakar. Dom som känner mig vet att jag somnar tidigt, strax efter Kevin somnar på kvällarna. Kan dom typ inte vänta med att skriva då tills man vaknar på morgonen. Det andra smset jag fick kan jag förstå att jag fick, men det första hade lika gärna kunnat vänta tills morgonen.
Ni har vibrator avstängt igen och jag hoppas inte det händer min familj eller släkt något så dom behöver få tag i mig.

Samtidigt som jag låg/ligger vaken så börjar huvudvärk komma, känner mig tung i skallen, börjar få ont i halsen och kan verkligen inte somna om, trots jag försöker. Har inte tid att bli sjuk nu. Har saker att fixa i veckan. Vi ska ha kalas för min blivande ett åring här hemma och massor med saker ska fixas till det.
Jag har inte tränat på länge så det vill jag med göra i veckan.
Nu vaknade Kevin också, så han fick komma över till vår säng, så nu har jag någon att titta på när jag inte kan sova, att se på sin sovande bebis är ett av det mysigaste som finns.

Ska väl försöka somna igen så jag orkar åka och möta upp sambon och handla senare i förmiddag :-)