Gott nytt år!

Tänkte bara kika in här och önskar er ett gott nytt år. 
Inte många timmar kvar tills vi går in i år 2016 och 2016 har så mycket roligt att erbjuda. 
Har många planer för det året :)

Godmorgon Torsdag!

Då går vi in i den sista dagen detta året och imorgon är det år 2016.
Det är egentligen svårt att förstå egentligen hur snabbt detta året har gått, man har hunnit göra så mycket roligt och man verkligen kommer minnas livet ut.
 
Morgonen började först med att William fick för sig att vakna 5.30, jag menar vem vill gå upp då ? 
Men efter ca 1½ timme så låg han helt plötsligt och sov igen, då var klockan 7 och jag slängde på mig träningskläderna för att gå ner och träna lite.
Dagens pass gick inte riktigt lika bra som passet i Måndags (samma cirkelpass) men trots att jag inte alls kände för att träna så blev det mina 20 minuters cirkelpass + 12 minuter på crosstrainen.
 
Kevin har nu vaknat medans de andra två sover, jag tänkte göra frukost så får vi se ifall A och William kommer och äter med oss eller om jag och Kevin ska äta mysig nyårsfrukost själva.
 
Idag har jag mycket planerat, vi har bjudit över mamma och lillebror för 3:e nyår i rad så här ska maten fixas, efterrätten ska göras klart, det ska göras lite fint här och sen ska vi bara vara hemma och ha det fruktansvärt mysigt.
 
Vad ska ni hitta på för skoj idag ? :)
 

Underbar kväll!

Har haft en helt perfekt kväll med min man. 
Han kom hem från jobbet vid 15.00 och hade blommor med sig. 
Röda med glitter på, riktiga nyårsblommor. 

Vid 17.00 tiden lämnade jag barnen hos mormor&morbror där dom skulle vara ett par timmar medans jag och Mannen åkte in till stan för att gå på restaurang. 

Vi hade bokat bord på Restaurang La Cucina och vilket mysigt ställe :)
Vi ville testa på fondue så vi beställde en varsin sådan meny med rödvinssås. 
Väldigt gott men varken jag eller mannen har egentligen tålamod till att sitta och vänta på att köttet eller kycklingfiléen ska bli klara så nästa gång beställer vi in en färdig rätt :)

Det var verkligen hur mysigt och skönt som helst att komma iväg med A, äta god mat och bara prata på. 
Men det var sedan så underbart att komma hem till våra två skrattande och glada pojkar :)

Tillbakablick Augusti

Augusti månad:
 
Denna månaden började underbart bra, vi packade in oss i bilen och åkte iväg till Göteborg, där blev det två underbara dagar med perfekt väder.
Vi började på Måndagen den 3 Augusti med en dag på Liseberg, karusellåk för Kevin hela dagen och vi avslutade dagen med att kolla på "Lotta på Liseberg" och Kevin fick se sin idol Hasse Andersson, lyckan i hans ögon då går verkligen inte att beskriva.
Sen blev det även övernattning på hotell, att hoppa i hotellens sängar tyckte minsann Kevin var kul ;)
 
Tisdagen den 4:e Augusti vaknade vi tidigt, det blev en god hotellfrukost innan vi gick ut i det underbara vädret.
Vi gick ner till hamnen och kollade på alla båtar och bara hade det mysigt.
Framåt lunch packade vi in oss i bilen och åkte till slottsskogen där vi kollade på massa djur, lekte på lekplatsen och bara umgicks, och det var rena rama tärningspasset att vandra runt där ;)
 
Det härliga vädret fortsatte ett tag och det blev även en sväng till svärföräldrarnas husvagn för att hälsa på, och när man har varit där så är det ett måste att åka in till glassbåten i Sölvesborg för att köpa den störta glassen man kan hitta ;)
Det blev även en sväng till skånes djurpark tillsammans med min mamma och lillebror.
Det blev några svängar till trollabadet och lursjön också, leo´s lekland besökte vi också och vi avslutade Augusti månad med familjefestivalen i Älmhult.