Måndag!

Hej på er!

Får börja med att oj vad skönt det är att ha mannen hemma igen, nu är han fri från jobbet i en vecka och hela familjen kan hitta på massa skoj tillsammans.

Idag har vi bland annat fixat i trädgården, sista fixet innan vintern nu. Kanske inte så roligt men det måste ju göras.

Sen var vi hos Kevins farmor och farfar, och nu ikväll var vi hos hans mormor medans mannen var på gymmet.

Kevin har nu lagt sig och jag ska duscha innan jag ska lägga mig på soffan resten av kvällen :)

Godmorgon!

Här ekar det fortfarande tomt, jag kommer komma igång med bloggandet igen, men just nu har jag inte orken på min sida.

Jag och Kev har varit vakna i 1 timme och vi har redan ätit frukost, är påklädda, startat både diskmaskin och tvättmaskin.
Nu sitter vi i soffan och kollar på nyhetsmorgon, hand i hand. Gosplutten min.Då mannen jobbar hela dagen så ska vi bara ta det lungt och gosa, självklart blir det lek med alla leksaker och vi kommer nog gå en runda till lekplatsen med :)

20140925

Hej på er!
 
Idag var det äntligen dags för mig att klippa mig, i flera månader har jag haft håret uppsatt för jag inte alls trivs med det och det är så risigt och slitet, den sista månaden har jag bara velat raka bort skitet då det trasslar ihop sig, och man känner hur risigt det har varit, usch...
Men trots att jag vill ha långt hår så känns det skönt att få bort allt det slitna håret, det växer ju liksom ut igen, och jag är hur nöjd som helst, fast det är man väl alltid efter frisörbesök men sen dagen efter så är det skit igen då man inte får till det så som frisören gjorde ;).
 
Mycket mer än frisören har inte hänt idag, försöker ha en mysdag med sonen, men han vill inte alls gosa med mamma idag, för idag är det bara pappa som gäller , och pappa som är på jobb ;).
Han sitter just nu och kollar på stadens hjältar, närmar jag mig honom så puttar han bort mig lika fort igen ;).
Men han ler iallafall mot mig så han tycker nog om mig också bara det att pappa är snäppet bättre idag :).
Vi ska snart gå upp så han får leka lite innan det är dags för sängen, känner att vi båda kommer somna som stockar ikväll :)
 

Onsdag!

Satan i gatan vad sugen jag är på lussekatter, helt sjukt.
mannen min har tjatat hur länge som helst på det och nu vill jag med ha det.
Men ska försöka att vänta iallafall tills slutet av November ;)

För övrigt har väl dagen varit bra, lämnade en glad kille på dagis och gladare var han när jag hämtade honom. Han är verkligen allt för mig, så lycklig.
Jag har varit nere och beställt tid hos frisören så imorgon åker håret. så skönt det ska bli.

Sambon jobbar så vi har spenderat kvällen hos mamma, gillar inte alls att sitta hemma själv så då är vi hos mamma så man får lite sällskap.
Kevin har lagt sig, jag somnade själv vid 20.00 igår och lär säkert göra det idag med ;)

Mycket mer har jag väl inte att berätta just nu, mitt liv ser lika dant it var dag, men hoppas verkligen det blir ändring på det snart :)

Ha en trevlig kväll :)