Onsdag!

Mannen i huset har kört iväg för att jobba, på sin frivecka.  
Hemma lämna han en sjukt graviditetstrött fru och en febrig gosse. 
Det kanske är 18 månader sprutan som gett utslag nu? Dom sa att det kunde ta 7-10 dagar innan febern kom,  eller så är det något annat, han säger ajaj ibland så han verkar ha ont också :(

Så vi ska inte göra någonting idag, bara sitta och mysa och hoppas på att denna febern inte blir lika långvarig som sist han hade det.  

Skulle behöva göra lite hushållsarbeten med men väntar nog med det tills imorgon.
Nu ska jag fortsätta att mysa med gossen min :) 


13+1

Välkommen säger vi till V.14
Vi har nu gått in i v.14 och det börjar komma fram en mage nu, den blir större och större för varje dag nu och jag älskar det,  tänk snart känner man alla sparkar och när h*n hickar,  vadå mysigt.
 
Jag mår fortfarande si så där, det kommer illamående till och från, jag har fortfarande lågt blodtryck och det är värre vissa dagar än andra. 
Jag kan inte åka bil eller tåg utan att bli sjukt illamående vilket är jobbigt, jag hinner bli illamående den lilla vägen ner till byn och då är det illa. 
Jag har fortfarande inte gått upp i vikt,  men sen kan jag ju inte äta så mycket heller än, men hoppas jag kan det snart. 
 
För övrigt är allt som det ska och jag hoppas verkligen att allt är bra med liten i magen också :)

Godmorgon!

Känslan när man skrivit ett långt inlägg och råka trycka bort det så allt försvinner, det är problemet med att blogga från mobilen, på datorn sparas det iallafall.

Idag fick Kevin för sig att vakna vid 5 tiden, försökte få honom att somna om men klockan 6 gav jag upp, det var bara att gå upp med honom.  Han iallafall säga Hejdå till mannen idag som skulle köra till jobbet kvart över 6 ;)
Att vakna redan vid 5 resulterar att han redan är super trött, men ska försöka hålla han vaken till klockan tio iallafall,  klockan är ju bara kvart i åtta, men egentligen kvart i nio ;) 
ni har väl inte glömt ställa tillbaka klockan?
Jag blir då förvirrad när det är dags att ändra klockan, ena klockan visar en tid medans den andra visar en annan.

När Kevin väl har somnat ska jag också försöka sova lite till,  och i eftermiddag ska vi ta tåget in till Älmhult för en date med Emma :)
Men först lite bolibompa och nyhetsmorgon :)

Äntligen Fredag!

Då är Fredagen äntligen här och lillkillen är hemma från dagis så vi har nu tagit helg.

Jag har inte mått helt 100 de senaste dagarna,  tröttheten är värre än någonsin och jag trodde det skulle börja gå över vid denna veckan.
Men jag tar dagen som den kommer och man får helt enkelt se hur man mår på dagarna.

Sambon ska snart köra och jobba och kommer hem lagom till idol börjar, Kevin har somnat sin förmiddagslur och så får vi se vad vi ska hitta på när han vaknat, vi ska iallafall ner och handla lite Fredagsgottis och bara ha det mysigt hela dagen :)