1:a advent!

Denna dagen har varit lite upp och ner för mig, ena stunden glad, andra ledsen och så har det hållet på så. 
Idag går vi in i v.19 men kommer skriva mer om det imorgon när jag sitter vid datorn.
 
Vad har vi då gjort såhär första advent,  även om mitt humör har varit upp och ner så har vi varit hos Kevins farmor&farfar där alla barn och barnbarn var + respektive. 
Där fick Kevin utföra sitt allra första pepparkaksbak, även om han åt upp mer än vad han bakade ;).
 
Sen har det faktiskt inte hänt mer idag, det blev familjemys såhär på kvällskvisten, jag fixade med Kevins julklappskalender,  mer om det imorgon. 
Kevin sover sedan två timmar tillbaka och jag tänker också slå igen mina blågröna ögon nu då jag varit uppe sedan 6.00 imorse. 
 

Vilken dag!

Dagen började tidigt idag, Kevin vaknade tio över sex, men inte gjorde det något för både jag och mannen var redan vakna då klockan ringde sex. 

Vi gick upp, fixade oss, käka frukost och sen lämnade vi Kevin och Albin hos mormor och morbror och vid halv åtta åkte jag och mannen mot Göteborg. 

Det blev fitnessfestivalen,  satans mycket folk alltså.
Man kom ju knappt fram,  men man såg en del kända personer där och massa med olika träningsgrenar, det var folk som tävlade i olika grenar som man fick se på och heja.
Vissa saker var faktiskt väldigt intressant att se, hade jag inte varit gravid hade jag testat på vissa saker ;).

Sen blev det en runda på Jul på Liseberg också, mysigt att gå runt där och titta lite,  synd bara att det är så kallt så man fryser ;).

Hemvägen ska vi knappt prata om, det blev fel på bilen, vi fick stanna på motorvägen och vänta in bärgare, vi fick låna hyrbil så vi kom hem och jag kan säga att jag har aldrig varit så glad över att få komma hem.
Vi var hemma nästan 2 timmar senare än vad vi skulle från början ZzzZzz,  men år glad att det gick att lösas så fort ändå.

Kom hem och det blev direkt mys med Kevin.
Som jag saknat honom idag,  men förutom hemvägen så har jag och gubben haft en mycket bra dag :)

Överraskning!

Igår så fyllde min mamma år, och vi hade bestämt oss för att ordna en överraskningsmiddag till henne medans hon var på jobb.
Och ja man kan verkligen säga att hon blev överraskad.
Det var meningen att vi skulle komma till henne vi 17:30 för lite fika, så när hon kom hem vid 4 tiden så sprang Kevin till dörren glad som alltid och så såg hon mig och fråga " är ni redan här"?, jag vräker ur mig "oj jag tog visst fel på tiden".
När hon såg att vi stod och laga mat så blev hon minst sagt överraskad och väldigt glad :).

Så Kevin tog på sig finskjortan och vi fixade till hans hår, som egentligen är omöjligt att fixa, men det fick bli den klassiska tintin frisyren :).
Jag stod då för middagen som blev baconlindad kycklingfilë i ugn, ris och bea sås, och sallad till det.
Mamma stod för fikat då hon hade bjudit in oss till det från första början, så det blev chokladpudding, kakor och glass :)

Mycket trevlig kväll om jag får säga det själv, och man såg att mamma blev glad för det :)
 

(Kassa mobilbilder)
 
 


Godmorgon!

Idag tar mannen Kevin till dagis så jag ligger kvar extra länge i sängen, det kan behövas efter en hel dag på gekås igår. 
Ryggen är helt död på mig.
Medans jag ligger i sängen så hör jag hur lilleman pratar på där nere vid frukostbordet.  

Igår var vi som sagt på gekås i ullared. Trots att vi glömde inköpslistan hemma så fick vi med allt som stod på den och tusen saker till ;)
Men jag är nöjd med våra köp och julklappar till Kevin är nu klart :)
Jag har några kvar till hans adventskalender men det blir ju bara småsaker :). 

Vi hade en bra dag och Kevin var glad hela tiden. Han såg hur mamma och pappa la ner saker i vagnen så han gjorde lika dant ;).

Vad händer då idag, jag lär ligga i sängen ett tag till, känna på hur mini sprattlar i magen,  det blir mer och mer för varje dag nu, så mysigt :)
Sen är det tvätt som står på schemat,  stryka julgardinerna,  tvätta fönster och kanske upp med adventssakerna om vi hinner med det,  för ikväll ska det bli en överraskning som jag inte kan skriva ut här just nu,  för då är det ju ingen överraskning sen ;)