Tung i huvudet!

Igår låg jag och sambon och prata lite om att ha vibrator på eller av på mobilen. Jag har den alltid av men vi kom fram till att har vi den av så vaknar vi inte ifall någon behöver oss, det kan ju hända ens familj vad som helst. Så inatt hade jag den igång, brukar inte få sms mitt i natten eller sent på kvällen ändå. men bars för jag hade skitet på så fick jag två sms, och det vibrerar ju så hela huset skakar. Dom som känner mig vet att jag somnar tidigt, strax efter Kevin somnar på kvällarna. Kan dom typ inte vänta med att skriva då tills man vaknar på morgonen. Det andra smset jag fick kan jag förstå att jag fick, men det första hade lika gärna kunnat vänta tills morgonen.
Ni har vibrator avstängt igen och jag hoppas inte det händer min familj eller släkt något så dom behöver få tag i mig.

Samtidigt som jag låg/ligger vaken så börjar huvudvärk komma, känner mig tung i skallen, börjar få ont i halsen och kan verkligen inte somna om, trots jag försöker. Har inte tid att bli sjuk nu. Har saker att fixa i veckan. Vi ska ha kalas för min blivande ett åring här hemma och massor med saker ska fixas till det.
Jag har inte tränat på länge så det vill jag med göra i veckan.
Nu vaknade Kevin också, så han fick komma över till vår säng, så nu har jag någon att titta på när jag inte kan sova, att se på sin sovande bebis är ett av det mysigaste som finns.

Ska väl försöka somna igen så jag orkar åka och möta upp sambon och handla senare i förmiddag :-)

Lila!

104 dagar kvar!

Efterson vi har bestämt att ha ljuslila/lila tema på bröllopet så har jag köpt en lila minislips dagen till äran till min lilla prins här hemma. Nu ska man bara hitta resten av outfiten till honom. Sambon kommer självklart också ha en lila slips på sig.

(Ursäkta för dålig bild)

Svårast är nog att hitta något lila till mig. för någon slips ska jag då inte ha på mig ;-)

Söndag!

Godmorgon!
Ni har inte glömt att ställa om klockan till sommartid va? Det sköter min telefon så bra själv så det behöver jag inte tänka på, och klockorna vi har på väggen ändrar sambon.
Idag vaknade jag och Kevin runt 8.00 tiden.
Vi har hunnit klä på oss och käkat frukost.
Vad vi ska göra idag vet vi inte, får se vad sambon säger när han kommer hem från jobb. Men skulle tro att det blir en vända till lekplatsen iallafall :)


Igår färgade jag ju håret, först färgade jag av den andra färgen och sen i med en chokladbrun färg. Blev inte helt nöjd men jag vänjer mig väl, det är ljust uppe och mörkare där nere och inte alls snyggt. Man kanske ska raka av det så man slipper tänka på hur håret ser ut ;-)

Nervöst!

Idag beställde vi äntligen klänningen till bröllopet.
Jag var väldigt noga med att A inte fick se den, haha, höll för bilderna som ett litet barn ;).
 
Nu är jag så nervös, för tänk om den inte passar, kanske för liten, eller förstor, det är ju svårt det där med kläder liksom, och antagligen ännu svårare när det är bröllopsklänning, det är ändå en dag att minnas, bröllopskorten ska bli de finaste som hänger på väggen, (efter sina barn såklart) ;).
Det gäller ju att kläderna sitter bra, håret är rätt och man känner sig så sjukt snygg.
Jag är verkligen spänd på att få se klänningen och testa den när den kommer, och förhoppningsvis så passar den :D