Ny topp!

Idag fick jag hem en ny topp ifrån Gina tricot. Tyckte den va så fin så beställde en vit också som förhoppningsvis kommer på Onsdag :)


Behöver verkligen lite nya linnen och toppar då de jag har börjar bli väldigt slitna och dessutom gör tvättmskinen hål på många av mina kläder. Så det får slängas efter hand :P

Måndag!

Gubben har åkt och jobba, detta kommer bli en sådan lång vecka då han jobbar kväll.
Men man får ju göra det bästa av situationen.

Jag har iallafall klippt gräset och nu kollar jag på skilda världar och Kevin läser bok. Snart är det dags att fixa middagen också och sen får man ju hoppas att sista timmarna idag går fort så man kan gå och sova :)


Sista veckan!

Då går jag in på den sista veckan i boken "Kom i form på 4 veckor".
Det har gått hyffsat bra faktiskt, visst jag har inte gått ner så mycket som jag velat, jag vet om att jag hade kunnat gå ner så mycket mer om jag bara hade kunnat låta bli det förbaskade godiset.
Men tyvärr så har den dåliga sidan av hjärnan vunnit för många gånger över den bra sidan ;).
Men jag har gått ner lite i vikt och minskat lite i cm, bättre det än att man går upp eller man kämpar och inte går ner alls.
 
Jag har nu denna vecka kvar i boken, och det kommer nog bli en tuff vecka, har kollar igenom veckans övningar och dom är rätt så tuffa för lata mig, men jag ska klara det, sen när denna vecka har gått så är det yttligare 5 dagar kvar till bröllopet som jag måste kämpakämpa på.
Även om det kanske inte kommer hinna ändra så mycket på kroppen så vill jag ändå känna mig snyggare och smalare.
Vilket jag faktiskt redan gör, jag känner mig starkare i magen och känner mig smalare även om måtten inte visar så mycket.
Men mycket sitter i psyket och det är något man måste lära sig.
 
Nu har jag precis kört dagens pass medans sambon tog med barn och hund på en promenad, tydligen en långpromenad för det är hemskt vilken tid det tar ;).
Vissa av övningarna jag gör får jag så fruktansvärt ont i knäna, vilket tyder på att jag inte kan göra dem, men istället för att skita i de övningarna så får man köra några andra liknande övningarna, och det går minst lika bra :).
 
Nej nu ska jag käka upp min blåbärskvarg och sedan skutta in i duschen :)
 

Gubbens svensexa!

Igår var det fullt upp.
Jag har varit den som tog på mig ansvaret att fixa svensexa till sambon.
Så den senaste tiden har jag fixat bokningar och kollat så det passar alla och så.
Det är jobbigt att hålla hemlisar för en som man ska dela resten av livet med, men det gick att tissla och tassla bakom ryggen på honom ;).

Så igår vid 14.00 tiden så kom det ett gäng herrar för att kidnappa honom.
Snäll blivande fru jag är så hade jag köpt hem en spidermandräkt till honom ;)
Sen när den kommit på så åkte dom iväg.
Hade bokat ett ställe i skogen.
Det dom gjorde hette snapphanecupen och det var 7 olika grenar som bland annat att gå på lina över vatten, kasta yxa, fyrhjuling och så vidare.
Tråkig bara att dom hade så dåligt väder med ösregn och åska. Men dom hade skit kul och sambon har tackat mig 15 gånger om för att jag ordnat detta till honom.
Medans dom var där ute och lekte av sig så fixade jag och mamma mat till dom som vi sedan körde hem till svärföräldrarna.
Efter maten körde dom även gräddbulletävling då min sambo älskar gräddbullar :).
(Kevin skulle också va med i tävlingen. Hela han var full av grädde sen ;))

Jag är glad att han hade skoj och att jag gjort ett lyckat "jobb" med att ordna detta :)