Festlokal!

134 dagar kvar!

Då kan man bocka av en sak till på listan till bröllopet, för igår var vi nämligen iväg och bokade en festlokal, eller vi hade redan bokat, men vi bestämde oss för vilken lokal vi skulle ha.
Så nu är lokalen och vad vi ska äta och dricka klart.
Och det känns skönt att ha lite mer klart nu, men det är fortfarande mycket som ska göras.
 
Just nu sitter jag och kollar runt lite på dekorationer till bröllopet, sitter och funderar på vad för tema vid ska ha, vad för dekorationer vi ska ha, vilka färger det ska vara.
Vill iallafall ha ljusa färger det är en sak som är klart iallafall :)
 
 

Brio Zento!

För ett tag sedan så fick vi hem Kevins nya bilbarnstol, äntligen.
Det blev tillslut en Brio Zento efter mycket velande fram och tillbaka, men jag känner ett par stycken som har den stolen och dom är nöjda.
Så det blev den stolen till slut.
 
Är faktiskt väldigt nöjd med den, tycker att Kevin sitter mycket bra i den, och nu kommer han ju upp högre och kan kolla runt lite och kolla ut, han gillar ju att sitta och kolla ut på vägen, bilar är ju så häftigt ;).
 
Nu har Kevin bara åkt i den en gång, vi har ju inte varit ute och kört så mycket på senaste tiden, men den gången han åkte i den så verkade han nöjd iallafall och det är ju bra, han ska ju trivas i den då det är han som ska sitta i den :P
 
 

In genom en örat...

... Och ut igenom andra örat.
 
Så är det för mig just nu, har ju prov i nk2 idag, kan ju inte påstå att jag har pluggat så jätte mycket, men vad är det för mening när det jag läser går in genom ena örat och direkt ut genom det andra. Så typiskt.
Klarar jag inte provet så kommer jag bli besviken men får även skylla mig själv.
Men det är ju så mycket roligare att leka med Kevin än att plugga, och när han väl sover så tänker man att nu ska jag plugga men jag får ändå ingen ro till det.
Helt klart typiskt mig.
 
Idag skulle Kevin upp och hoppa 05:00, Jippi eller ngt. Han som alltid sov till halv 9 tiden innan :(.
Men det var bara att stiga upp, man kan väl inte ligga och lata sig hela morgonen ;).
Nu börjar han bli trött igen, och så blir det ju när man inte sover som man ska, tror det är tänderna som spökar, och är det nu så, så hoppas jag att dom bryter igenom fortare än kvick så vi kan få in sovrutiner igen.
 
Idag står mycket på schemat, ska städa och byta sängkläder på ovanvåningen så fort Kevin somnat igen, för att städa när han är vaken är helt meningslöst, det jag plockar upp drar han ner igen. Haha, sen är det ju det tråkiga provet i skolan, usch vill bara gråta. Bhuhu, Kemi är inte min starka sida, men har iallafall lärt mig att väte är H. Tror jag iallafall xD.
Sen blir det lite ärende på byn med mamma efter skolan, och ikväll är det dags för bodypump pass, ja hör och häpna och ska på bodypump, jag som inte gillar att träna i grupp, vi får väl se hur det går, jag kanske älskar det, vem vet ;D

Äntligen vår!?

Kan man säga att våren är påväg? Trots att det bara är slutet av Feburari?
Igår var det sjukt härligt väder så Kevin och jag passa på att gå ut och leka på lekplatsen utanför min mamma.
Det uppskattar han verkligen, att gunga är ju det roligaste som finns, ojoj vad det pirrar i den lilla magen.
Sen fick han även sitta och leka lite i sandlådan, vilket var lite sisådär, han viste inte riktigt vad sand va, och smakade lite på det, vilket är piiii.
 
 
Men trots att det är lite småkyligt och så´, så tycker jag det känns som vår i luften, men vågar man hoppas på att det verkligen är våren som är här så man inte vaknar en morgon så är det helt vitt utanför fönstret.
Hur som helst så gillar jag vädret som det är nu, när man känner vårkänslorna börja komma, längtar så efter våren och sommaren, att kunna vara ute i det fina vädret och leka med min prins :)