20140831

Godmorgon sista dagen i Augusti!
 
Är  det bara jag som tycker att tiden går väldigt fort ? men ack vilken bra sommar jag har haft, bland den bästa sommaren faktiskt, hittat på massvis med skoj med min lilla familj, och min andra familj såklart, och sambons familj osv, men det bästa dagen under sommaren kan jag ju helt klart säga att det var Bröllopet, vilken underbar dag det va, trevligt folk, god mat, uppehåll under vigslen men regn på kvällen, har hört att det ska bringa lycka när det regnar på ens bröllopsdag, vi får väl se om det stämmer, än så länge har det bara hänt lyckliga saker och det fortsätter att göra det.
Att ens få spendera all tid med dom bästa som finns gör allt så jäkla bra och lycligt.
 
Och påtal om Bröllop, imorgon ska vi åka iväg på vår lilla bröllopsresa, och jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös, för det är jag, dels över att vi ska flyga, det har jag aldrig gjort, och såklart inte Kevin heller, och hur ska vi roa Kevin på flyget, han är ju en liten kille som inte kan sitta still.
Och sen ska vi komma till ett helt annat land, jag har liksom bara varit i Danmark (rodnar).
Men oj vad spännande det ska bli, jag är så förvantansfull och tror att detta kommer bli em toppen bra resa.
 
Så det sin står på schemat idag är städning, man vill ju gärna kommer hem till ett rent hem,
Packa klart det sista, det mesta är ju färdigtpackat,
Vi ska på me&i party med Mamma/mormor
och sist med inte minst så ska vi hem till Kevins farmor och farfar och säga hej då och Kevin ska få gosa av sig lite med dom också.
Sen blir det att gå och lägga sig tidigt idag.
Men innan allt detta så ska vi nu ner och käka frukost :)

20140830

Vilken bra dag det var igår, jag fick reda på en mycket bra nyhet som gjorde mig glad, Kevin var glad och gosig hela dagen.
Allt var bara så allmänt bra igår, idag är det ju pyttelite värre, huvudvärken är värre än när jag hade hjärnskakning, Kevin vaknade allt för tidigit idag så ögonen går i kors.
Men vi får ju hoppas att dagen kommer sluta bättre, för idag är det nämligen dags för familjefestivalen i Älmhult.
Jag och Kevin åker in dit tidigare och så kommer pappan dit när han slutat jobba.
Har inte riktigt bestämt än när vi ska åka in, jag vill inte åka in där för tidigt men inte heller för sent, så vi får se lite hur tågen går :)
 
 
Men innan vi ska in till Älmhult så är det att packa klart allt inför resan som står på schemat, att packa var tråkigare än jag trodde. Suck..
 

20140828

Idag lämnade jag mitt guldkorn på förskolan redan 09:00. 
Det är jobbigt på ett sätt, vill ju ha honom hemma, men samtidigt är det bra att han är och leker med andra.
Låg och tänkte på igår att det är hemskt vad tiden har gått fort, känns som han nyss var liten bebis och låg i min famn, nu är han stora killen som har börjat på förskolan, han ser så stor och stolt ut när han traskar iväg med sin väska på ryggen, det är så man blir tårögd faktiskt.
Det är så underbart och se hur han utvecklas för varje dag som går, även när man tänker på det blir man tårögd, ja snacka om känslig mamma.
Ska hämta hem honom om 50 minuter och jag längtar, vi får se om han somnat idag igen när jag hämtar honom, det har han gjort typ hela veckan, somnat i personalens famn, det tyder väl på att han är trygg där iallafall :)
 
 
Nu ska jag ta och slänga in en maskin tvätt innan det är dags att hämta hem plutt, sen behöver man inte tänka på någon tråkig tvätt på ca 2 veckor, och det ska bli så skönt ;)
 

Massvis med blöjor!

Idag hämtade vi hem en sovande kille från dagis, man blir verkligen trött av att busa av sig.
Så nu ligger han ute i vagnen och sover, det är ju fruktansvärt fint väder ute idag, och varmt i solen, så härligt :).
Medans lillen sover så ska vi passa på att plocka fram det som ska med på resan, och jag säger då det, herre jisses vad blöjor, känns ju som om bara blöjorna kommer ta upp en väska ;), det är ju up and go, vanliga blöjor och bad blöjor.
 
Känner att det kommer bli svårt att packa, svårt att veta vad man ska ha med sig, svårt att veta hur man packar på bästa sätt osv...
 
 
Sen när lilleman har vaknat så ska vi käka lite och sedan åka in till stan med mormor och morbror :)