Frukostgäst!

Idag fick jag och Kevin En gäst till frukosten. Det va min vän Anna som kom på besök. Mycket trevligt :)
Nu ska jag ta tag i städningen är det tänkt :)

Som det kan bli!

Tidigt imorse vid 04.30 vaknade Kevin och ville inte sova i sin säng. Så jag lyfte över han i min. sambon hade kört till jobbet. Vi somnade direkt och vaknade vid 7.30.
Men jag trodde klockan bara va 05.00 och att vi inte sovit något, försökte få Kevin att somna om men det fick inte, kollade mot fönstret och set såg ut som det var rätt fint väder ute och för ljust för att klockan skulle va 5.00. kollade på klockan och det var bara att gå upp ;)


Nu har lillen precis fått mat, sitter och kollar på nyhetsmorgon och ska snart bunka på oss massa kläder gå ut med hunden :)

Det suger!

Kevin vakna för lite mat, och samtidigt som han får mat tänkte jag kolla på tv.
Men jag kan verkligen inte med tv.n i sovrummet. Sen visar ju bara "myrornas krig" som vi alltid sa när vi va små.
Och detta suger, jag vill se på tv i min säng... Vet om att jag inte kommer kunna somna om igen ändå.


Kycklingfilé i ugn!

Idag testade vi något nytt gällande kycklingfilé. Dåvi äter rätt mycket kycklingfilé i familjen så är det bra med olika recept att välja mellan :) Du behöver:1 dl creme fraiche2,5 dl matlagningsgrädde2 matskedar soyaKrydda i din smak. Vi hade Allkrydda.Gör såhär:Dela/strimla kycklingfilén,stek kycklingfilén till den får lite färg på ytan,lägg kycklingfilén i en smord ugnssäker form,blanda grädden, soyan, kryddan och creme fraiche och höll det sedan över kycklingen,grädda kycklingfilén i ugnen på 200 grader ca 25 min.Serveras ned rid och sallad :)