Massa nytt!

De senaste dagarna har Kevin fått massvis med nya kläder och saker. Kläder behövdes verkligen då 62 nu är förlitet.Igår fick han 2 "kräkisar", en body och två nappar av mormor. Sen idag fick han en bil av sin nästkusin Han fick även två smurffilmer av mig Och en massa kläder även av mig. Ni ser ju vad det är på bilden hoppas jag ;-) sist men inte minst fick han en body och ett par jeans av mormor

Liseberg!

Igår så packade jag in familjen i bilen och så åkte vi till Liseberg.
Älskar verkligen det stället, speciellt på Måndagar ;)
Men iallafall, det blev först paus i Halmstad innan vi for vidare till Götlaborg.
 
Väl framme så var det bilar över allt, folk över allt, har nog aldrig sett så mycket folk på Liseberg samtidigt innan, vädret var alldeles för varmt, men vad gör man inte för att se Lotta ;).
Dock fick vi inga sittplatser, vilket jag kan förstå, men innan det var dags för lotta så blev det karusellåkning, mat och lite så, helt sjukt, under tiden vi var där så hann vi bara åka 4 karuseller :S. Inte alls roligt att vara där och behöva stå i kö mellan 30-60 minuter för att få åka. Och inte kul för fem öre att lägga ut så mycket pengar och bara hinna åka så lite.
Vi valde iallafall att kolla på repitionen av Lotta innan programmet började, sen när det väl började så kollade vi bara i 30 minuter, jag klarade inte alls av att stå upp så länge, fötterna och benen väkte, ryggen tog kål på mig, huvudet gjorde ont efter all värme, ja vad mer ska jag säga, jag fick iallafall njuta av Lotta lite :).
Och förhoppningsvis så kommer det fler gånger och att dom kör nästa år med :)
 
 
 

Äventyr!

Godmorgon på er!
Idag ska jag ta med mig min fina familj på äventyr.Har knappt kunnat sova inatt så ivrig jag har varit.
Älskar verkligen det stället Vi ska till.
Vi ska alltså till Liseberg och åka en massa karuseller och ikväll är det världens bästa Lotta ;D


Trevlig dag!

Igår hade vi det trevligt.
Först åkte vi hem till svärföräldrarna då svärfar flydde år. Lite kaffe och onyttigheter där.
Sen på kvällen blev det iväg på fest som vi va bjudna på.
Första festen för mig på 13 månader.


Hade det väldigt trevligt, mat, efterrätt, spela spel. Men det blev hem redan vid 21.00 tiden. För sambon skulle upp halv 4 idag för att jobba sista passet innan semestern :-). Och givetvis så saknade vi Kevin.

Men hade mycket trevligt, alltid kul art bli bortbjuden, och tro mig man kan ha kul utan att dricka skallen av sig:-)