Nedervåningen!

Nu är jag så gott som klar med nedervåningen.
Både jobbigt och varmt och springa runt och plocka å dammsuga ^^.
 
Hade nu tänkt ta och vila ryggen lite i soffan framför ett avsnitt av skilda världar.
Detta ska jag avnjuta med lite glass och kaffe också innan det är dags att ge sig på ovanvåningen :)
Kommer vara helt död ikväll efter allt städande och springande :P
 

Toa där nere!

Då vi antagligen inte kommer göra så mycket åt toan där nere så är den nu så gott som klar.
Lägger ut före och efter bilder efter hand vi blir klara med rummen, en del rum och sånt ska renoveras och en del inte. Men här kommer iallafall före och efter bild på toan där nere :)

Före:
Efter:

31 Januari! 66 dagar kvar!

Idag är det den 31 Januari och sista dagen denna månaden, tänka sig vad tiden rinner iväg, vart ta den vägen liksom? För mig gör det inget att tiden går lite fort, för jag vill ju att April ska komma fort :D.

Natten har varit hemsk, vaknade med tårar i ögonen och att jag drömde att jag fick missfall, och sådana drömmar vill man verkligen inte ha, men när jag vaknade då mitt i natten så sparkade lillkillen och det tyder väl på att han lever, och det är bra, man blir ju både ledsen och orolig när man vaknar av en sådan dröm, sådana drömma vill man ju helst slippa. Så hoppas det bara va en "engångsdröm" för jag vill inte ha tillbaka den.
Sen vaknar jag hela tiden av att det sticker i fingrar och händer och att det händerna domnar av, vad kan det va liksom, ont gör det iallafall.

Nu ska jag ta en tangodans med städsakerna och hoppas på att vi får det lite fint här =)
 

Hoppsan!

Efter jag hade fetat mig med pannkakor så gick jag upp i sängen för att vila lite då jag  var så satans trött.
Det slutade med att både jag och Albin somnade och sov i ca 2 timmar.
Men det var jävligt skönt att ta sig en tupplur ^^
 
Albin har nästan precis varit ute på sin promenad, nu vill han lika vilket är lite jobbigt, jag leker gärna med honom, men det jobbiga är att böja sig ner hela tiden efter bollen, har ju fortfarande en stor fet mage ivägen ^^. Dock en underbar mage med antagligen en underbar son i, men den är förtillfället ivägen rätt mycket ^^
 
Nu ska jag försöka komma på något att göra så tiden går fortare till sambon kommer hem från jobb.
Och snart blir det väl dags att laga mat, fläskpannkaka får det bli, shit vilken bra fantasi jag har som först äter pannkakor och sen fläskpannkaka ^^, det är ju inte så speciellt mycket som skiljer dom åt ;)