Mitt år 2013!

Tänkte sammanfatta mitt år 2013 lite.
Det är ju så mycket som hände och bara bra saker såklart.
 
Januari:

Januari månad så flyttade vi ut till huset (marklägenheten som det egnetligen heter), Det var många promenader i det fina snöiga vädret, renovering i huset, det var nig mest fokusering på renoveringen i huset faktiskt.
 
Februari:
Här blev det bland annat en tripp till Ullared Gekås för att köpa saker till den kommande bebisen. Även här massa mysiga promenader i solskenet men ändå låg det snö på marken.
 
Mars:
En månad kvar till bebisen skulle komma till världen, här inredde vi hans rum och bäddade vagnen och även hans säng kom på plats. Det var kalas för lillebror som blev hela 15 år. Och så hade vi påbörjat att renovera köket.

April: Den stora månaden är kommen, denna månaden ska vi äntligen få se våran son för första gången, efter 9 månaders väntan, som vi har längtat. Den 10 April kom vår son bf +2, vi fick stanna på bb i 5 dagar innan vi äntligen fick ta hem honom och visa honom sitt hem och så skulle djuren få träffa honom.
 
Maj:
Solen hade börjat skina i Maj månad, iallafall så man kunde börja sola, vilket jag gjorde någon gång, Kevin fick även träffa några av mina vänner för första gången, och så hade vi namngivning för vår lilla gosse, det blev en mycket lyckad dag och alla vi bjöd kom :) Och han fick namnet Kevin för er som missat det. Även sambon fyllde år.
 
Juni:
Sommaren är kommen, och denna månaden hände det mycket, vi var bjudna på studenter, vi tog ännu en tripp till Ullared, vi var i Göteborg för kalas hos Kevins kusin Kaspian som fyllde två, vi åkte och hälsade på Kevins morfar och tittade hur han bodde och vart han jobba, och så var det diggiloo där bästaste Lotta va med, även om kvällen var kall så var det helt underbart och kul att kolla på det :). Kevin firade även sin första midsommar.
 
Juli:
Sommaren fortsätter och det var sjukt fint väder nästan varje dag tycker jag, det blev att åka och bada massor med gånger, massa grillat, sambon och jag förlovade oss, släktträff i hällevik och massa med små utflykter med familjen.
 
Augusti:
Här tog vi en minisemester i hällevik med Kevin mormor och morbror, där blev det massa med bad, god mat, glass, date på stranden med sambon, vi åkte och kolla på Magnus uggla i Älmhult och bara hade det allmänt mysigt och njöt av livet.
 
September:
Här firade vi mig för att jag fyllde år, även svärmor firade vi som fyller år 2 dagar innan mig, och så tog vi en tripp till väla för att shoppa lite.
 
Oktober:
Denna månaden gjorde vi inget speciellt som man kommer ihåg så mycket, förutom att vi åkte till bjärnum och Kevin badade i simhall för första gången, och det tycke han va fruktansvärt skoj :). Och en hel del mysiga höstpromenade blev det också.
 
November:
Här var det ullared igen som gällde, nu ska alla julklappar köpas bland annat, firade mamma/mormor som fyllde år, Julmarknad på liseberg, passade även då på att hälsa på storebror/morbror och Kevins Kusin Kaspian.
 
December:
Sista månaden på år 2013, Här åkte vi till emporia och shoppade, Kevin fick åka pluka för första gången i sitt liv, vilket han gillade, det blev massa julbak och så firade Kevin sin allra första jul och den blev så lyckad så, precis som man ville ha den.
 
Imorgon ska Kevin få fira sin allra första nyår, och även denna dagen ska bli underbar.
 
Nu har jag ju inte skriviti ut exakt allt vi gjort, vi har självklart träffat kompisar och gjort massa annat, men ska man skriva allt man gör och allt som händer hade det ju blivit så mycket, så har sammanfattat året  av det man kommer ihåg mest, och har även valt att inte lägga ur allt för många bilder, lätt att det blir lite rörig då.
Men år 2013 har varit det bästa året för mig och nu kan det bara bli bättre.