Gott nytt år!

Gott nytt år på er!
Hoppas ni alla får en bra kväll och njuter så mycket ni kan av sista dagen 2013.
Och glöm inte att det är en dag imorgon med så ta det lugnt ikväll :)


Nyårslöfte!

Har ni några nyårslöfte för 2014?

Jag kommer nog inte ha något nyårslöfte, klarar det ju aldrig ändå ;). Så det jag skriver här nere är inte riktigt något löfte eller är det de? äsch jag vet inte ;)

*Men jag ska iallafall få ett hälsosammare liv, både jag och sambon, men för det kommer jag inte sluta äta onyttigt för all framtid. Är vi på kalas så får vi äta något litet där, men vi ska inte köpa hem något, inte de första månaderna iallafall ;)
*börja promenera mer, det sägs ju att man ska gå iallafall 10000 steg per dag, nu ligger jag runt 6000-10000 steg per dag.
*jag ska ha nått min inskrivningsvikt till den 10 april för då är det 1 år sedan Kevin kom.
* försöka få en tajtare kropp.
* ändra på mitt humör
*börja spara pengar vilket jag är sämst på.

Godmorgon!

Sista dagen för i år är kommen. Ack vad detta året har gått fort.
2014 kommer nog också gå fort, vi har så mycket skoj som vi ska göra då som jag längta något fruktansvärt mycket efter.
Och sommaren 2014 kommer ju helt klart bli bäst, förhoppningsvis.
Haha nästa år har inte ens börjat och jag börjar redan prata om sommaren ;).
 
Idag har jag en del att stå i, det ska städas från golv till tak här hemma,
Vika tvätt ska också fixas,
Maten ska göras det vill säga förrätt, varmrätt, efterrätt X2 och kanske fixa lite popcorn.
Jag vet precis hur jag vill att kvällen ska se ut, så jag hoppas den se ut på ett ungefär som jag vill :)
Kevin ska badas och vi ska fixa oss,
Det ska diskas osv....
 
Så jag tänkte faktiskt börja direkt, så kanske man hinner vila lite innan gästerna kommer ikväll.
Man får ju passa på att göra sakerna när Kev sover, han har liksom kommit in i perioden med att vara i famnen hela tiden :)
 

Mitt år 2013!

Tänkte sammanfatta mitt år 2013 lite.
Det är ju så mycket som hände och bara bra saker såklart.
 
Januari:

Januari månad så flyttade vi ut till huset (marklägenheten som det egnetligen heter), Det var många promenader i det fina snöiga vädret, renovering i huset, det var nig mest fokusering på renoveringen i huset faktiskt.
 
Februari:
Här blev det bland annat en tripp till Ullared Gekås för att köpa saker till den kommande bebisen. Även här massa mysiga promenader i solskenet men ändå låg det snö på marken.
 
Mars:
En månad kvar till bebisen skulle komma till världen, här inredde vi hans rum och bäddade vagnen och även hans säng kom på plats. Det var kalas för lillebror som blev hela 15 år. Och så hade vi påbörjat att renovera köket.

April: Den stora månaden är kommen, denna månaden ska vi äntligen få se våran son för första gången, efter 9 månaders väntan, som vi har längtat. Den 10 April kom vår son bf +2, vi fick stanna på bb i 5 dagar innan vi äntligen fick ta hem honom och visa honom sitt hem och så skulle djuren få träffa honom.
 
Maj:
Solen hade börjat skina i Maj månad, iallafall så man kunde börja sola, vilket jag gjorde någon gång, Kevin fick även träffa några av mina vänner för första gången, och så hade vi namngivning för vår lilla gosse, det blev en mycket lyckad dag och alla vi bjöd kom :) Och han fick namnet Kevin för er som missat det. Även sambon fyllde år.
 
Juni:
Sommaren är kommen, och denna månaden hände det mycket, vi var bjudna på studenter, vi tog ännu en tripp till Ullared, vi var i Göteborg för kalas hos Kevins kusin Kaspian som fyllde två, vi åkte och hälsade på Kevins morfar och tittade hur han bodde och vart han jobba, och så var det diggiloo där bästaste Lotta va med, även om kvällen var kall så var det helt underbart och kul att kolla på det :). Kevin firade även sin första midsommar.
 
Juli:
Sommaren fortsätter och det var sjukt fint väder nästan varje dag tycker jag, det blev att åka och bada massor med gånger, massa grillat, sambon och jag förlovade oss, släktträff i hällevik och massa med små utflykter med familjen.
 
Augusti:
Här tog vi en minisemester i hällevik med Kevin mormor och morbror, där blev det massa med bad, god mat, glass, date på stranden med sambon, vi åkte och kolla på Magnus uggla i Älmhult och bara hade det allmänt mysigt och njöt av livet.
 
September:
Här firade vi mig för att jag fyllde år, även svärmor firade vi som fyller år 2 dagar innan mig, och så tog vi en tripp till väla för att shoppa lite.
 
Oktober:
Denna månaden gjorde vi inget speciellt som man kommer ihåg så mycket, förutom att vi åkte till bjärnum och Kevin badade i simhall för första gången, och det tycke han va fruktansvärt skoj :). Och en hel del mysiga höstpromenade blev det också.
 
November:
Här var det ullared igen som gällde, nu ska alla julklappar köpas bland annat, firade mamma/mormor som fyllde år, Julmarknad på liseberg, passade även då på att hälsa på storebror/morbror och Kevins Kusin Kaspian.
 
December:
Sista månaden på år 2013, Här åkte vi till emporia och shoppade, Kevin fick åka pluka för första gången i sitt liv, vilket han gillade, det blev massa julbak och så firade Kevin sin allra första jul och den blev så lyckad så, precis som man ville ha den.
 
Imorgon ska Kevin få fira sin allra första nyår, och även denna dagen ska bli underbar.
 
Nu har jag ju inte skriviti ut exakt allt vi gjort, vi har självklart träffat kompisar och gjort massa annat, men ska man skriva allt man gör och allt som händer hade det ju blivit så mycket, så har sammanfattat året  av det man kommer ihåg mest, och har även valt att inte lägga ur allt för många bilder, lätt att det blir lite rörig då.
Men år 2013 har varit det bästa året för mig och nu kan det bara bli bättre.