Dagarna på BB!

Onsdagkväll:
Vi kom som sagt upp till vårt rum på BB avdelningen vid 21:30. Det första jag gjorde va att försöka gå ut i korridoren  och ringa både mamma och pappa. Dom skulle ju få veta att dom hade fått ett barnbarn :)
Sen blev det in på rummet igen, och försöka sova, somna gjorde vi, vakna gjorde vi en gång under natten tror jag, han sov bra redan då kan man tycka. Trodde han skulle vakna fler gånger och vilja ha mat. Men även han var väl trött efter själva förlossningen.
 
Torsdag:
Vi blev väckta runt åtta tiden av en barnmorska, kom in och sa att doktorn var påväg och att vi skulle äta frukost och lite så innan dokorn kom och skulle titta på Kevin.
Så frukost åt vi, och fy farao vad goda mackor dom hade där ;)
Doktorn tittade på Kevin, allt såg bra ut men dom var lite bekymrade över hans höger arm då han inte rörde den som han skulle, den var typ förlamad eller hur man ska säga, dom var rädda att han kanske hade brutit nyckelbenet vilket är vanligt vid en födseln, så dom ville att han skulle röntgas, så det var bara att gå in på rummet och vänta tills vi fick en tid till röntgen. Lång och jobbig väntan var det, men sen fick vi en tid och komma ner där, och Kevin var väldigt lugn medans dom tog bilderna, jag hoppades på att allt skulle gå snabbt och att vi skulle få åka hem snabbt. Men svaren på bilderna kom inte förrän framåt kvällen, så vi fick stanna en natt till.
Pyttipanna också tänkte dag..
... Fortsättningen följer...