Åker till...

Så då är jag påklädd och allt, fixat mig med det ena och det andra, nu ska jag bara fixa en sak till sen är jag redo att åka till Malmö för att träffa en kompis :). Sen ska nog bli roligt, dock så hade vi hoppas på sol så vi kunde bada och sola, men ist blev det mulet och antagligen regn ;). 
Om tågen är i tid och allt så är jag förhoppningsvis hemma runt 16:00 tiden. :)

Ha en bra dag alla, för det ska förhoppningsvis jag ha :)

Alina Devecerski - Flytta på dig

Dagens låt får faktiskt bli flytta på dig med Alina Devecerski. Har inte hört den alls många gånger, är nog tredje eller fjärde gången nu. Men när hon berättade lite om vad hon hade menat med låten så känner jag faktiskt igen mig i den. Ena delen bygger upp mitt självförtroende, när den är uppe så river den andra delen ner den, och så håller det på om och om igen. 

Vakna med the voice

Tjena hallå, känns lite bättre idag efter det som hände igår, men förstår fortfarande inte hur folk kan bete sig så :S.
Men nu lämnar vi det och går vidare i livet.
Vaknade redan klockan sju i morse, ha ju dock inte en aning om varför, men det får väl gå för denna morgon, älsklingen åkte ju iväg redan 06:00. Herre jisses, hur orkar man egentligen ;). 
Men direkt när jag gick upp så blev det ju att starta tv:n och kolla på vakna med the voice. Jag gillar det. Tycker det är härligt att se det på morgonen :). 

Vad tycker ni om vakna med the voice? :)

Inte okej!

Inlägget under som jag skrev var tydligen inte okej för något.
Då jag fick en kommentar om att jag skulle dö och att jag var patetisk.
Jag själv är jävligt känslig av mig, och accepterar verkligen inte sånt snack. Inte till mig.
Dom trycker ner mitt självförtroende som jag dag på dag, gång på gång måste försöka klättra mig upp för.
Vad som var patetiskt i inlägget under har jag inte en aning om, skriver bara hur jag upplever hur många av mina vänner är.  Jag blev sjukt ledsen över den kommentaren och tyckte inte alls att det var kul.
Och speciellt inte av en person man aldrig sätt i hela sitt liv, har inte en aning om vem personen är.
jag personligen tycker inte att man ska skriva till någon man inte känner att den personen ska gå och dö. 
Ännu en gång får jag kämpa med mig själv och mitt självförtroende som denna gången kommer ta längre tid då man får en sådan kommentar. 
Jag är känslig av mig, men många personer har varit dumma, retat mig och mobbat mig i min uppväxt, orkar inte med det mer nu. Man ska väl ändå få skriva vad man vill utan att få en sådan elak kommentar :/