Heldag i skolan!

Idag har det varit en lång dag i skolan för stackars lilla mig ;)
Började med Engelska B 08:30-11:30. Usch fy och blä vad svårt detta kommer bli :(. Vet ju knappt hur man säger hej på engelska, buhu. Men det är bara att bita igen och försöka så gott det går, eller hur :)?
Sen var det dags för Historia 12:30-15:30, intressant och bra, för en gång skull så tycker jag historia är intressant och kommer satsa på bra betyg där :)
 
Nu är jag hemma, skulle behöva vika tvätt och plugga, vilket jag ska ha gjort idag innan jag lägger mig, men först och främst så tänker jag kolla på något avsnitt av unga mödrar :)

Ännu mer galen!

Hemma ifrån Älmhult nu, var väldigt trevligt att träffa Emma, det får vi allt göra lite oftare.
Ikea maten är god, pommes och köttbullar alltså jag hade kunna äta där varje dag ;)
sen vart det hem till Emma, hon har med blivit vuxen och flyttat hemmifrån ;)
 
Men iallafall, mer galen nu än innan jag åkte, Emma berättade att jag hade missat ett antal säsonger + program av unga mödrar, hallå ja, jag som trodde att jag kollade på den nyaste säsongen på tv, buhu ;)
Så det är bara att nöta sig framför datorn ett tag nu då, har 2 säsonger att se, fy pyttipanna.
 
Vid fem är det dags för tvätt, så jävla roligt då (ironi) :)

Blir galen!

Det verkar som om man inte får sova i denna lägenheten, sixten blir bara värre och värre. Krafsar på dörren när vi sover och vägrar sluta. Känns som vi har testat allt, men han bara fortsätter. Så har ni några tips med hur man kan få katten sluta krafsa på dörrar och väggar så får ni gärna skriva dom =)
 
Nu ska jag iallafall snart dra ner till tåget för att åka in till Älmhult och gå på IKEA med Emma, käka och lite sånt tjejsnack ni vet ^^. Det blir nog lika trevligt som vanligt :)