Vem styr!?

Idag på naturkunskapen så kom vi in på vem som styr hur allt ska bli. Eller något liknande sånt iallafall. Läraren visade en bild (tänkte visa den själv men hittar inte den). Men det var en bild på en killes hand. Han hade inte 5 fingrar. Utan han hade 6 stycken. Då frågade läraren vem styr hur allt ska bli. Folk i klassen börja tänka, till slut sa han nej denna frågan låter vi Therese svara på. Jag bara jaha vad ska jag svara på!? Han bara skulle du få för dig att bli tillsammans med denna killen. Och rak på sak som jag är så sa jag nej. vilket är sant. Han bara precis, där ser ni, det är kvinnor som bestämmer till en stor del om hur livet utvecklas. Är det någon som förstår hur jag menar ? för jag är väldigt dålig på att förklara. ;).

Men vad tycker ni andra!? Är det så att vi kvinnor styr och bestämmer en hel del !?. ^^

Kafferep!Nu har jag precis ätit. Usch vad mätt jag blev.
Nu ska jag bara fixa till mig lite, och sen ska jag gå ner till gymmet och säga "upp" mig där ifrån eller hur man ska kalla det. Jag ska alltså inte träna där mer, och ska jag inte det så tänker jag ju inte gå och betala massa pengar heller för den delen.

Sen när jag har gjort det så blir det väl att möta upp Mikkan och sen ska vi vidare för att dricka kaffe. Gottigt :)

Onsdag!

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Har hört att det är onsdag idag, och det kan väl stämma ;) Sista dagen på denna månaden. Nae ni skojar är det redan 1 decembet imorgon!? jaja då får jag öppna min julkalender som jag fick när jag var uppe i gbg. Hon sa att hon hade köpt en varsin till alla barn. Och då var jag ett barn, det var min bror med, för han fick också en. och han är 24 höhö.

Igår så blev det att dra hem till Robin med Mikkan för att vi skulle dricka Kaffe. Vi har börjat med det här i Osby vettni. Det kallas för kafferep. Och det är väldigt trevligt. Men ska ni ha kafferep så glöm inte att bjuda på kakor. För det ska ingå ;). Men iallafall, det slutade med att vi kollade på någon film. Kommer verkligen inte på vad den heter. Men det var den där läskiga ni vet. Den med att det är ett par som filmar sig själva hemma när dom sover och så. Och så får man se vad som händer på nätterna. Läskigt värre. Skulle aldrig ha vågat vara i det huset när det hände så mkt. Rädd va jag iallafall, vågade inte sova själv hemma. Så jag sov inte hemma över huvud taget. Lika bra det.

Vaknade idag vid ja när fan gick vi upp. Lite efter tio eller något. Kanske halv elva eller nja jag minns inte. Gick iallafall upp, klädde på mig, fixade mig lite och sånt som vi brudar gör. Sen blev det att dra till skolan. och ja idag var jag faktiskt i skolan. Det stod naturkunskap på Schemat. Och det var faktiskt intressant idag. Inte ofta jag tycker att den lektionen är intressan. Men något som inte är lika intressant är att vi har kursprov i det nästa onsdag. Och det är på typ allt vi har gått igenom. Hur ska jag komma ihåg det. Minns ju knappt vad jag heter ;).

Nu sitter jag och dricker lite kaffe och lyssnar på julmusik. Lika bra det vettni.

Ikväll så blir det kafferep igen. :)

Jag vill och jag ska!!

Den 25 Feburari så är melodifestivalen i Malmö. Och om ni tittar på bilden noga sen så ser ni att en av mina favoriter ska vara med då. Och då är det bara såhär att jag vill dit och jag ska dit. Så är det bara. Är så jävla taggad till detta nu så jag vet inte vad. Men nu kan man inte beställa platserna där jag vill va. Så får väl beställa andra platser då. Men en sak är säkert, skiter i vad det kostar men den 25 feb så är jag på plats i Malmö...