Onsdagkväll

Halloj i stugorna :).
Idag gick jag upp vid halv åtta tiden.
drog till skolan och började med engelska halv nio och slutade klockan tio, vadå onördigt att gå dit :P.
Mötte Älsk vid ica och s handlade vi. Sen drog hem. kollade på tv, sen kom mamma och hämtade mig vid fyra s åkte jag med henne till affären. sen hem till mamma, satt vid datorn. jag och lillebror spelade robinson,
Sen blev det att dra hem. kollade nyss p andra avenyn, och jag stör mig verkligen så jäkla mkt på två personer där :O. Nu kollar jag på efterlyst som är slut nu. Väntar på att Tobias ska komma hem så ska vi kolla på film, sen sova.
imorgon är det sista dan i skolan sen äntligen lov igen :)

Tisdag!

Tisdag idag, och jag tror att det är onsdag. Vet då inte vrf men så är det. Idag är det fint väder och det gillar jag skarpt :D. får man hoppas att vädret håller i sig länge nu. föralltid kanske ;D vaknade runt kvart över tio idag, skönt att sova lite längre :D. Gick upp och tog mig en dusch. sen blev det frukost. Cyklade till skolan. Och halv ett började vi med psykologi. får alltid lika ont i handen efter vi haft det :P. Nu sitter jag hemma hos mamma, har skrivit engelska uppsats som jag ska lämna in imorgon, det blev inte många rader. men han sa aldig hur många rader jag skulle skriva :P. Nu ska jag cykla hem och äta mat. sen blir det lite plugg och ikväll blir det massa tv tittande :)

Måndag!

Då var det en ny vecka igen. Tycker tiden rullar iväg. Gick upp 06:40. Skulle tvätta 07:00. Drog till skolan och idag hade jag bara svenska, vilket betyder att jag slutade halv tolv :). drog hem och tod det lungt sen cykla hem till mamma, vid kvart över 5 drog vi till simhallen. så nu är jag trött efter mina 28 längder :P. Märks att jag inte är van vid sånt där, jag blev trött efter bara en längd ;). Nu har jag allt kommit hem igen. ska äta lite mat nu snart, sen blir det bara att glo på tv. imorgon börjar jag 12:30 :)

Söndag

Jaha, då är det söndag, den tråkigaste dagen på hela veckan, men ändå den sista dagen ;). Vaknade vid tio tiden. Men är fortfarande trött. Sitter nu och kollar på OC, vilket inte är så ovanligt när det gäller mig (:. Har precis dammsugat och diskat. vilket verkligen behövdes :P. Nu hade jag tänkt sätta mig och plugga lite, eftersom det är rätt mkt som ska fixas i skolan denna veckan. Ska lämna in handelarbetet, Skriva en uppsats på engelska, redovisa en sak i mediakommunikationen och ha prov i naturkunskap. Herre min skapare vad mkt jag har att göra. Ska även ut och jogga, eller gå en runda, får se senare hur det blir med den saken. Ska hem till mamma och hämta cyklen med :P. Ikväll blir det att kolla på "wipe out" och "ballar av stål"

Ha en trevlig tråkig söndagsdag :)