Hemma!

Tisdag: Fick gå upp halv sex för att hinna göra allt jag skulle göra. För kvart i sju skulle vi samlas på skolan, lite över sju rullade bussen iväg. Det var dryga 7 timmar upp till stockholm. hade ont i röven och ryggen sen när vi väl var framme. Vi var framme i stockholm vid 2 tiden tror jag det var. sen vid 3 tiden så skulle vi på studiebesök på expressen. Det var väl helt okej. lite långtråkigt kanske. men vi fick testa att göra ett reklamblad. Efter två timmar var vi klara där. då åkte vi vidare till vandrahemmet där vi skulle sova. Sen gick jag och några till ut och åt. Alla gick och la sig rätt tidigt för man var sjukt trött.

Onsdag: Vaknade upp vid åtta tiden för halv nio var det frukostdags. klockan tio skulle vi på rundvandring i Gamla stan. Det var faktiskt rätt intressant. vi var klara med det runt elva tiden. då gick jag, my och sandra och shoppade. Så det blev lite inköp då. sen åt vi på donkan. efter det shoppade vi lite till. kvart i fem åkte vi på studiebisök på SVT. Det var det som var mest intrssant :) vi fick kolla i alla lokaler och så. Såg även när dem repade till jakten på julia :). Efter det åkte  vi till vandrahemmet. Vi gick och köpte lite godis och lite mat så vi kunde äta. resten av kvällen var vi ett gäng som bara låg och pratade.

Torsdag: Vi skulle egentligen ha varit upp kvart över sju. och till dess skulle vi ha städat klart och sånt. men vi fick sovmorgon till halv tio :D Det var gulligt av dem. Men då gick man upp och städade och packade. sen åt man frukost. klockan elva så var vi på studiebesök på riksdagen. Det var inte lika intressant för min smak eftersom jag inte kan ett skit om patier och riksdagen och val och sånt. så jag förstod inte mkt om vad dem pratade om. När det var slut så gick jag, my, maria, Anna och Sandra till plattan och shoppade lite till. klockan fyra gick vi till slottet för då var det dags att åka hem. Vi kom inte iväg förän nämare halv 5. vi skulle vara hemma i osby beräknat halv elva, elva tiden. Men på vägen hem så hade det varit en bilolycka så vi var inte hemma förän kvart i tolv.

Fredag: Vaknade vid nio idag av en jävla fluga som surrade runt i ansiktet på mig. så jag gick upp och duschade.
Började i skolan klockan tio. Och vi gick och åt vi kvart över elva. ingen god mat i skolan. mamma hämtade mig runt halv ett tiden. Då åkte vi och handlade och jag berättade allt om Stockholm :). Nu ska jag städa undan lite hade jag tänkt sen sitta kolla på tv. Ikväll blir det att äta tacos. och vet inte ifall vi går ner till brasan. men tror inte det.

Ha en trevlig kväll. för jag antar att dem flesta ska festa ;)

(Bilder som jag tog i stockholm lägger jag in någon stans imorgon)

Namnsdag!

Idag har jag namnsdag ta mig fan. Grattis till mig för det :).

Just nu har jag det stressigt. Men dagen började med Svenska imorse. sen cykla hem på lunchen. sen tillbaka till skolan för att hämta en uppgift. direkt efter det blev det att cykla hem till mamma. var där ett tag. Mamma körde hem mig vid 20 över 6. Hem och göra något att äta för hungrig var jag.
Har även bytt i sängen. Och nu håller jag på och packar.
sen blir det duschen. ska även göra sallad till imrorgon och ska diska. och ska städa. fy fan vad jag ska göra mkt. så nu måste jag dra mig från datorn så jag hinner med allt.

Imorgon bär det av till stockholm.
kommer hem igen på torsdag kväll.
och satan vad jag kommer sakna älsklingen min :(.
Men får väl försöka klara mig utan honom i några dagar (A)
Men sakna honom kommer jag göra.

Söndag!

Söndagar är alltid tråkiga.
men än så länge har dagen faktiskt gått snabbt.

vaknade runt nio tiden.
gick upp, så åt jag och Tobias frukost.
klockan tolv var det dags för tvätta.

runt kvart över ett tiden cyklade jag hem till mamma en runda. efter jag varit där blev det att handla lite.
sen hem och göra pannkakor som älskling gillar så mkt :D.

Nu ska jag vika tvätt, sen blir det att laga mat, plugga, och stryka och kolla på tv resten av kvällen.

imorgon har jag dagen full (Y).

Hemma!

Denna morgonen/dagen har gått snabbt må mig säga :).

vid elva tiden gick jag ner till stationen och hämtade cykeln. sen cyklade jag till ica och handlade.
sen blev det att cykla hem och lämna det.
direkt efter det cyklade jag hem till mamma.

kom hem för typ en halvtimme sedan.
ska göra något litet att äta nu.
och sitta och vänta på att baby kommer hem.

ikväll blir det god mat och massa mys :)